AVUKATA SOR

ileadmin

AVUKATA SOR

Merak ettiğiniz tüm hukuki soru ve konuları avukatlara sorabilirsiniz.Ücretsiz ve üyeliksiz soru sorarak en hızlı şekilde cevap alabilirsiniz.

*Sorumu Sordum Fakat Kimse Cevaplamadı?

-Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki; sorunuz hemen cevaplanamayabilir ya da yoğunluktan hemen cevap yazılamamış olabilir.Sonucta unutmayınız ki burada herkes gönüllü olarak yardım etmeye çalışıyor.

*Her şeyi Sorabilir miyim?

-Sorularınız hukuki olmak şartıyla her türlü soruyu sorabilirsiniz.Tabi soru sorarken sizden bir ricamız,mümkün olduğunca çok konuyla ilgili bilgi vermeniz.

BİLGİLENDİRME

  • Amaç avukatlık mesleğini ilgilendiren bilgilere ulaşım konusunda ve hukuki sorularına cevap arayan vatandaşlarımıza münhasıran yardımcı olmaktan ibaret olup,avukatlara iş temini amacıyla aracılık etme veya ticari hizmetlerde bulunmaz.
  • Sorulara cevap verecek avukatlar sorularınıza genel hükümler çerçevesinde kullanıcıya yol göstermek amacıyla yanıt verecektir.Ayrıntılı ve geniş  bilgi edinmek için kullanıcının bir avukata ücret mukabili danışması veya bir avukat tevkil etmesi gerekmektedir.
  • Kullanıcının sorularını yanıtlayan avukatlar ve hukuk danışmanları mesajlarında isim belirtip belirtmemekte serbesttir.
  • Avukatlar;isim,email,web adresi,telefon,faks ve büro adresi dışında reklam olarak tanımlanabilecek her türlü tanıtıcı bilgileri avukaat.com servisleri üzerinden aldıkları sorulara verilen cevaplarda yer vermemeyi peşinen kabul ederler.

 

 

Yazar hakkında

admin administrator